Ja podeu conèixer les aportacions recollides a la primera sessió de participació

El dia 11 de novembre de 2016 va tenir lloc la primera sessió de participació del POUM de Viladrau. Es van tractar tres grans blocs: Societat i economia, medi ambient i model urbà i mobilitat, en clau de diagnosi de la situació atual. En aquests moments ja podeu consultar les aportacions fetes durant la sessió clicant en aquest enllaç.

Es van fer dos grups de treball per debatre sobre els 3 temes. L’equip de dinamització del procés ha recollit totes les aportacions fetes durant la sessió en un petit document de síntesi que podeu consultar a l’apartat de documentació d’aquesta mateixa pàgina web. Aquest document inclou els elements presentats a la sessió per l’equip d’arquitectes que està redactant el POUM (Miquel Orriols i Joaquim Obon) i l’equip de Lavola, encarregat de la redacció dels documents d’avaluació ambiental del POUM i de la dinamització del procés de participació del POUM.

La següent sessió de participació està prevista pel dia 25 de Novembre, a les 19:30 a Can Sià i es debatrà sobre el futur de la planificació urbanística de Viladrau. Us convidem a participar en aquesta sessió.

Un cop finalitzades les 2 sessions de participació previstes es farà un informe de retorn que englobi totes les aportacions recollides en el procés, tant en les sessions presencials com a través de la bústia ciutadana de la pàgina web i de l’enquesta. Si encara no ho heu fet, us animeu a contestar l’enquesta ciutadana o a participar en el mapa participatiu que trobareu a la mateixa web

Utilitzeu la bústia ciutadana per fer-nos arribar qualsevol comentari o aportació.