El diumenge 18 de desembre acaba el període per contestar l’enquesta sobre el POUM.

Després d’haver realitzat les dues sessions de participació, s’acaba el període de participació ciutadana del POUM de Viladrau. El proper Diumenge 18 de desembre, finalitza el període per participar a l’enquesta ciutadana, així com per participar del mapa interactiu penjat a aquesta mateixa web.

Si encara no heu respost l’enquesta doncs, us recomanem que ho feu seguint aquest enllaç. Si en canvi preferiu utilitzar l’eina del mapa interactiu, seguiu aquest altre enllaç. També podeu adreçar-vos directament a l’equip redactor del POUM enviant els vostres suggeriments des de la bústia ciutadana.

Un cop finalitzat el període participatiu, es penjarà en aquesta mateixa web l’informe de retorn, on es podran consultar quines han estat les propostes que s’han fet des de la ciutadania per tal de millorar el futur POUM. Aquest informe es podrà consultar a la secció de documentació.

Si no us voleu perdre cap detall de la tramitació del POUM, seguiu connectats a aquesta web o no perdeu detall de les notícies que es publiquen a les xarxes socials (twitter o facebook) des de l’ajuntament.