S’ha aprovat inicialment el POUM de Viladrau!

El passat dilluns 11 de juny de 2018, en sessió extraordinària, el Ple de l’Ajuntament de Viladrau va acordar aprovar inicialment el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Viladrau (POUM d’ara en endavant), amb tots els documents i annexes que el componen, amb 5 vots a favor, 3 en contra i cap abstenció.

La documentació aprovada parteix de l’avanç del POUM que es va aprovar fa més d’un any, el 3 de març de 2017, i conforma la concreció de l’alternativa seleccionada. És a dir, s’han definit i detallat les línies estratègiques que es van plantejar en la fase anterior de la tramitació del POUM.

A partir d’aquí, s’iniciarà un període legalment reconegut de participació ciutadana, l’anomenada exposició pública del POUM. Pel moment, s’ha penjat, en format digital, tota la documentació del POUM aprovat per tal que tothom qui estigui interessat pugui consultar-la: només cal dirigir-se a l’apartat de Documentació d’aquesta mateixa web.

A més a més, el proper dijous 28 de juny tindrà lloc una sessió de participació en què es presentarà el POUM aprovat inicialment, s’inaugurarà l’exposició habilitada a la mateixa Sala de Plens i es donaran a conèixer les eines disponibles per informar-se i opinar al respecte de la documentació aprovada. La sessió serà dijous 28 de juny a les 19h a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Viladrau i us convidem a tots a assistir-hi.

Recordeu que amb la web del POUM de Viladrau podreu estar al cas de totes les notícies i novetats!

Entre tots dibuixem Viladrau!