Com presentar al·legacions sobre el POUM?

La legislació urbanística estableix que, a partir de l’aprovació inicial d’un Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), cal iniciar un període d’exposició al públic dels treballs. En el cas de Viladrau, l’exposició pública del POUM s’allargarà fins el dia 1 d’octubre de 2018.

Durant aquest període, tothom que hi estigui interessat, pot consultar la documentació que s’ha aprovat del POUM de Viladrau i donar la seva opinió al respecte.

Per consultar la documentació del POUM, es contemplen dos mecanismes:

  • Presencialment, a l’exposició del POUM (per a més informació podeu llegir la notícia anterior).
  • A distància, mitjançant aquesta web (apartat de Documentació).

Per opinar sobre la documentació aprovada cal formular les anomenades al·legacions dins del termini establert. Es tracta d’un escrit en què s’exposen els motius per sol·licitar determinats canvis o consideracions sobre la proposta. Per presentar una al·legació cal utilitzar el model d’instància genèrica de l’Ajuntament de Viladrau, al qual es pot accedir a través d’aquest enllaç. En cas de voler tramitar presencialment l’al·legació, cal fer servir la versió imprimible i lliurar-la mitjançant el registre d’entrada de l’Ajuntament.

Recordem que també s’ofereix el servei d’atenció personalitzada per part de l’equip redactor del POUM. En cas de voler concertar una visita cal demanar cita a través de l’Ajuntament (per correu electrònic ajuntament@viladrau.cat o bé per telèfon 938 848 004).

La participació sobre el POUM no s’atura…Entre tots dibuixem Viladrau!